KELAB PENYOKONG PARTI HAIRAN METRO

27 February, 2011

Panazz!!! Nik Aziz Sebesar Tahi Hidung Saya pun Tidak Sepadan

Nik Abdul Aziz juka hendak dibandingkan dengan Tun Mahathir...sebaesar tahi hidung saya pun tidak padan...adeh...keras jugak kenyataan Presiden PERKASA...Datuk Paduka yang sudah tiada Paduka..so sekarang tinggal hanya Datuk Ibrahim Ali.

Beliau membuat kenyataan tersebut ketika berucap di hadapan kira-kira 15,000 ribu orang yang hadir pada Perhimpunan Melayu Perkasa Perak di Pasir Salak...beliau membuat perbandingan jasa dan juga pencapaian 20 tahun Tuan Guru menjadi Menteri Besar Kelantan dan juga pencapaian Tun Mahathir.

Sumber: Utusan

1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete